a b c d e f g h i j k l m n o p q r s t u v w x y z 1 2 4 

Perselectief BV

Perselectief bemiddelt in vacatures vanaf HBO niveau.

Wij verzorgen werving & selectie en interim management.

De menselijke kant staat centraal in de werving en selectie, maar ook het resultaat telt.

Perselectief is op het gebied van specialistische vacatures de beste franchise organisatie van Nederland.

 

Consultants van Perselectief zijn gedreven ondernemers die allereerst zichzelf en daarna de organisatie als merk verkopen. Zij nemen zelf de verantwoordelijkheid voor hun succes. Zij kunnen markten, bedrijven, functies en mensen analyseren op basis van hun ervaring als manager, directeur en vakspecialist. Ze beschikken over een actueel netwerk met beslissers.

 

De consultants van Perselectief hebben als doel te groeien naar dé succesvolle consultant binnen hun specialisme op de Nederlandse markt en willen het maximale realiseren, voor zichzelf en de klant. Om dat te bereiken gaan ze door waar anderen stoppen.

 

De consultants van Perselectief werken slim en zijn vasthoudend. Ze denken oplossingsgericht en wat ze beloven maken ze ook waar. Zij zijn analytisch, eerlijk en duidelijk naar klanten en kandidaten, en durven nee te zeggen. Maar ook weten zij te sturen in processen en andere mensen te overtuigen met goede argumenten. Openheid en vertrouwen zijn voor hen cruciale woorden met inhoud. Ze zijn in staat om veranderingen in markt of omgevingsfactoren om te zetten in een verandering in werkwijze en marktbenadering.

 
Hescheweg 121
5342 CH Oss
Tel: toon nummer
Email: martinvangenderen@perselectief.nl
http://www.perselectief.nl
Vacatures van Perselectief BV (0)
Er zijn geen resultaten gevonden.