Over ons

Hanze Media GroepHanze Media Groep BV is uitgever van niche vacaturebanken, waaronder Bouwvacatures.nl, Techniekvacaturebank.nl, ICTvacatures.nl & Vacant.nl. Vrijwel al onze vacaturebanken zijn specifiek branchegericht, Vacant richt zich op het landelijk aanbod van vacatures en kandidaten in alle branches. Door de kracht van een combinatieplaatsing op onze vacaturesites kunnen wij het resultaat van uw wervingcampagne maximaliseren voor een zeer aantrekkelijk aanbod.

Onze doelstelling is een scala aan vacaturebanken aan te bieden die, ieder op zich, de werkzoekende op efficiënte wijze inzicht verschaft in de voor hem of haar interessante vacatures. Daarbij wordt uitgegaan van definieerbare doelgroepen die logisch te onderscheiden zijn in de markt. De vacaturesites dienen een heldere, voor de gebruiker herkenbare indeling te hanteren, waardoor snel de juiste vacature gevonden wordt. Hanze Media Groep streeft een eerlijke en transparante werkwijze na, die vooral gericht is op duurzaamheid in haar relaties.

Ons netwerk van branche specifieke vacaturebanken kan u niet alleen helpen bij het vinden van kwalitatief personeel voor uiteenlopende functies, ook het opbouwen van naamsbekendheid.

Over Bouwvacatures.nl

Bouwvacatures.nl bereikte 157.409 bouwprofessionals in 2020

Bouwvacatures.nl is sinds 1999 de grootste Nederlandse vacaturebank, gespecialiseerd in de bouwnijverheid. Binnen de bouw neemt zij dan ook een zeer prominente plaats in. Met jaarlijks meer dan 150.000 bezoekers is Bouwvacatures.nl tevens de meest bezochte site in dit specifieke vakgebied. Op de site worden werkgevers uit de bouwbranche en werknemers die in de bouw willen werken de mogelijkheid geboden om met elkaar in contact te komen door het plaatsen van CV’s en vacatures.

Met het plaatsen van een vacature op Bouwvacatures.nl plaatst u vacatures in een krachtig bouw netwerk. Dankzij dit netwerk zijn we in staat uw vacature nog meer onder de aandacht te brengen van actief werkzoekenden. 

Uw vacature doorgeplaatst op alle belangrijke metazoekers

Wij werken samen met alle bekende metazoekers. Via deze vacature zoekmachines worden uw vacatures automatisch onder de aandacht gebracht bij meer dan 2.000.000 bezoekers per maand. Uw bedrijfsnaam komt erbij te staan samen met een link naar onze website. 

     

 

Bereik kandidaten via Social Media

Vacatures plaatsen we bij top vacatures door in social media. Inmiddels bereiken we via deze kanalen meer dan 7.000 kandidaten.

Volg ons op Bouwvacatures Twitter,  Facebook en op Linkedin