Bouwvacatures, vacatures in bouw, infra, vastgoed, architectuur, engineering en toelevering
Over ons

Hanze Media Groep

Over Hanze Media Groep

De Hanze Media Groep is uitgever van vier vacaturebanken, te weten Bouwvacatures, Officevacatures, Techniekvacaturebank & Vacant. Vacant is de enige vacaturebank die niet 'branche specifiek' is.  Door de kracht van een combinatieplaatsing op onze sites kunnen wij het resultaat van uw wervingcampagne maximaliseren tegen een zeer scherpe prijs.

Onze doelstelling is een scala aan vacaturebanken aan te bieden die, ieder op zich, de werkzoekende op efficiënte wijze inzicht verschaft in de voor hem of haar interessante vacatures. Daarbij wordt uitgegaan van definieerbare doelgroepen die aan te duiden zijn in de markt. De vacaturesites dienen een heldere, voor de gebruiker herkenbare indeling te hanteren, waardoor snel de juiste vacature gevonden wordt.

De Hanze Media Groep streeft een eerlijke transparante werkwijze na, die vooral gericht is op duurzaamheid in haar relaties.

Dit netwerk van branche specifieke vacaturebanken kan u niet alleen helpen bij het vinden van kwalitatief personeel voor uiteenlopende functies, ook het opbouwen van naamsbekendheid via bannering of mailingen onder specifieke doelgroepen als onderdeel van uiteenlopende marketing campagnes behoort tot de mogelijkheden.

Over Bouwvacatures

Bereik online: 45.000 bezoekers per maand
Doelgroep: actief werkzoekenden

Bouwvacatures.nl is de grootste Nederlandse vacaturebank, gespecialiseerd in de bouwnijverheid. Binnen de branche neemt zij dan ook een zeer prominente plaats in. Met maandelijks meer dan 45.000 bezoekers is zij tevens de meest bezochte site in dit specifieke vakgebied. Op de site worden werkgevers uit de bouwbranche en werknemers die in de bouw willen werken de mogelijkheid geboden om met elkaar in contact te komen door het plaatsen van CV’s en vacatures..