a b c d e f g h i j k l m n o p q r s t u v w x y z 1 2 4 

ABB Bouwgroep

Ontwikkelen & Bouwen

Ziedaar onze kerncompetenties in twee woorden. Achter deze begrippen gaat een wereld aan kennis en ervaring schuil, opgedaan in ruim veertig jaar praktijk. Onder vier generaties heeft ABB zich ontwikkeld tot een financieel gezonde onderneming, die zelfstandig opereert. Een solide onderneming en een betrouwbare partner, die niet alleen de deskundigheid heeft, maar ook de durf om het totale traject van projectontwikkeling en bouw te managen.

Tal van opdrachtgevers hebben ons intussen hun vertrouwen geschonken. In samenwerking met onder anderegemeentebesturen, ambtenaren en woningcoöperatieshebben wij vele interessante bouwprojecten gerealiseerd. ABB ontwikkelt en bouwt voornamelijk woningen en tevens winkelcentra en parkeergarages. Ons deskundige en enthousiaste team van medewerkers slaagt er steeds weer in om in relatief korte tijd kwalitatief hoogwaardige plannenrealiseren, waarin de eisen en wensen van zowel de opdrachtgever als de consument op juiste wijze vertaald zijn.

Dankzij deze manier van werken zijn wij voorspoedig gegroeid en hebben wij een stevige marktpositie veroverd. Hieraan zullen wij de komende decennia zeker blijven bouwen.

ABB Bouwgroep B.V.
Directie

 
Tel: toon nummer
Email: sollicitatie@abbbouwgroep.nl
http://www.abbbouwgroep.nl
Vacatures van ABB Bouwgroep (0)
Er zijn geen resultaten gevonden.