a b c d e f g h i j k l m n o p q r s t u v w x y z 1 2 4 

123dubbelglas

123dubbelglas heeft de afgelopen jaren veel ontwikkelingen doorgemaakt. Wij groeien, leren en specialiseren. Onze succesvolle formule spreiden wij verder uit naar andere historische steden in Nederland. Wij willen de historische waarde van onze huizen behouden en toch verduurzamen met de huidige innovaties op dit gebied. Ons kantoor is inmiddels verhuisd naar Surinameplein 6 te Amsterdam, waar wij u nu nog meer mogelijkheden kunnen laten zien op het gebied van kozijnen en ventilatieoplossingen. Onze teams groeien, zowel op kantoor als op de bouwplaats en daar zijn wij trots op.
Wij handelen vanuit het oogpunt van de klant en garanderen een uitstekende prijs – kwaliteit verhouding. De service van 123dubbelglas beperkt zich niet alleen tot het zetten van glas. Wij geven duidelijk overzicht in de berekening van kosten en geven vakkundig advies. Graag denken wij met u mee over de functionaliteit van de kozijnen en andere energiebesparende maatregelen. Hierbij kunt u denken aan muur – vloer en dakisolatie en energiebesparende ventilatie oplossingen.
Vraag nu snel en makkelijk een offerte aan, maak een afspraak in onze showroom of vraag naar referentie adressen bij u in de buurt. Met één telefoontje weet u precies wat u kunt verwachten. Transparant en compleet. Dat is 123dubbelglas.
 
Surinameplein 6
1058 GP Amsterdam
Tel: toon nummer
Email: ania@123dubbelglas.nl
http://www.123dubbelglas.nl/
Vacatures van 123dubbelglas (0)
Er zijn geen resultaten gevonden.