Partners

Met het plaatsen van een vacature op Bouwvacatures plaatst u vacatures in een krachtig netwerk. Dankzij dit netwerk zijn we in staat uw vacature nog meer onder de aandacht te brengen van actief werkzoekenden op social media, actief werkzoekenden via metazoekers en latent werkzoekenden in een tweetal exclusieve samenwerkingen.

Lees hieronder meer over hoe u via Bouwvacatures exclusief profiteert van meer bereik onder werkzoekenden.

Bereik meer dan 100.000 bouwprofessionals per maand

  • In 2012 hebben we door een aanhoudende vraag in de infra sector de website infravacatures.nl gelanceerd. Deze website richt zich uitsluitend op het verbinden van werkgever en kandidaat in de infra industrie. 
  • Wij werken samen met alle bekende metazoekers. Via deze vacature zoekmachines worden uw vacatures automatisch onder de aandacht gebracht bij meer dan 2.000.000 bezoekers per maand.
  • Vacatures plaatsen we standaard door in alle social media (twitter,facebook,linkedin,google+). Inmiddels bereiken we via deze kanalen meer dan 8.000 kandidaten. 

infravacatures-150

Dochtersite: Infravacatures.nl

In 2011 ondervonden we een steeds groter wordende vraag naar geschikt infra personeel. Daarom hebben we besloten om in 2012 de dochtersite infravacatures.nl te lanceren. Op infra vacatures staan uitsluitend vacatures bij infra gerelateerde bedrijven. 

www.infravacatures.nl
Bereik online: 10.000 bezoekers per maand
Doelgroep: GWW / Infra werkzoekenden

 


infravacatures-150

Bereik kandidaten via Social Media

Bouwvacatures Twitter
Bouwvacatures Facebook
Bouwvacatures op Google+
Bouwvacatures op Linkedin

Als vacaturebank onderschrijven we het belang van social media. Steeds vaker gebruiken onze kandidaten namelijk Twitter, Facebook en Google Plus om zich blijvend te informeren rondom nieuwe kansen in de arbeidsmarkt. Dankzij onze dagelijkse inspanningen zorgen we ervoor dat uw vacatures duidelijk zichtbaar zijn op een juiste manier binnen deze nieuwe kanalen.

Onze accounts behoren tot de grootste van Nederland als het gaat om onze specifieke branche. Zowel op Twitter, Facebook als Google+ hebben we meer volgers dan onze concurrenten. Bij Bouwvacatures.nl kiest u dus voor het grootst mogelijke bereik via social media.

Bereik: ~ 8.500 leden per dag


Uw vacature gratis doorgeplaatst op alle belangrijke metazoekers

Met onze labels publiceren we uw vacatures ook door op deze metazoekers via onze hiervoor speciaal ontwikkelde XML koppelingen. Uw bedrijfsnaam komt erbij te staan samen met een link naar onze website. Uw vacature komt dan ook direct in het blikveld van de bezoekers van deze websites. Deze koppeling wordt dagelijks vernieuwd, dat wil zeggen dat uw vacature binnen een dag ook altijd verwijderd zal zijn van deze metazoekers.

Bereik: ~ 2.000.000 bezoekers per maand (breed publiek)

Lees meer over Metazoekers