a b c d e f g h i j k l m n o p q r s t u v w x y z 1 2 4 

Eminent

Je zoekt een technische baan die bij jou past. 

Dat nemen wij serieus. Want alleen binnen de juiste baan kun jij je als professional verder ontwikkelen. We hebben een ruim aanbod aan technische vacatures in diverse branches. Bij jou in de buurt en bij toonaangevende bedrijven waar je direct aan de slag kunt.

Werken in de techniekBij Eminent hebben we passie voor mensen en techniek. Daar ligt onze kracht. Het is waar we goed in zijn. We verbinden professionals op MBO-, HBO- en WO-niveau en bedrijven in de volgende branches:
 

 
Naast vacatures voor technisch talent hebben we ook regelmatig vacatures voor office-, finance- en sales professionals in de genoemde branches. 
 
Toon vacatures >>

Waarom Eminent?

  • Persoonlijk en doelgerichtBij Eminent heb je een vaste contactpersoon die jou goed kent, waardoor we snel de technische baan vinden waarin jij kunt groeien.
  • Volop carrièrekansen Onze adviseurs kennen de markt door en door en weten zo precies waar voor jou carrièrekansen liggen.
  • Uitdagende banen We werken samen met interessante opdrachtgevers waardoor we jou uitdagende functies en projecten kunnen bieden.
  • Kans op vast dienstverband  Ook wanneer je werkt op basis van detachering bestaat de kans op een vast dienstverband. 95% van onze professionals komt in dienst bij onze opdrachtgevers.
  • Exclusief bij Eminent Veel interessante vacatures bij gerenommeerde organisaties vind je alleen bij Eminent.
 
Oude Apeldoornseweg (Fizzionparc), 47M
7333 NR Apeldoorn
Tel: toon nummer
Email: j.wacht@eminentgroep.nl
http://www.eminentgroep.nl
Vacatures van Eminent (8881)