a b c d e f g h i j k l m n o p q r s t u v w x y z 1 2 4 

Cobraspen

Cobraspen Vastgoedontwikkeling is al ruim 30 jaar dé specialist in restauratie en hergebruik van monumenten in de regio Haarlem en Amsterdam. Cobraspen geeft cultureel en industrieel erfgoed een nieuw leven en behoudt zo hun toekomst. Het behouden van monumentale panden door middel van restauratie en hergebruik betekende 30 jaar geleden het begin van Cobraspen. Sindsdien zorgt Cobraspen er voor dat vergeten panden weer bekeken worden. 

Naast vastgoedontwikkeling en het restaureren van monumentaal en industrieel erfgoed valt ook het (technisch) beheer van objecten in de regio onder de bedrijfsvoering van Cobraspen. Een belangrijk onderdeel van het technisch beheer is een eigen servicedienst. Onder technisch beheer verstaat Cobraspen: 'het in goede staat houden van vastgoed'.

Door de jaren heen is er een vierde onderdeel van de bedrijfsvoering ontwikkeld: Concepting. Cobraspen weet verschillende objecten en projecten uit te bouwen tot totaalconcepten. Concepting volgens Cobraspen: 'een totaalconcept neerzetten met als doel de eindgebruiker zo veel mogelijk te ontzorgen'. Voorbeelden van concepten die Cobraspen heeft gerealiseerd zijn: Office Hotel, Plaza West en Htel Serviced Apartments.

 
Postbus 31
2050 AA Overveen
Tel: toon nummer
Email: vdessaur@cobraspen.nl
www.cobraspen.nl
Vacatures van Cobraspen (0)
Er zijn geen resultaten gevonden.