a b c d e f g h i j k l m n o p q r s t u v w x y z 1 2 4 

VLZS

Van Leeuwen Zwanenburg Sloopwerken B.V., vooruitstrevend in Total Care Sloopwerken.

Bij uitstek de geschikte partner om alle soorten sloopwerken uit te laten voeren. Delen van of de complete realisatie van een project kunnen wij verzorgen. Buiten een totaalsloop of renovatiesloop verzorgen wij ook voor klanten de benodigde bodemonderzoeken, asbestinventarisaties, vergunningsaanvragen, bouwplaatsinrichting, boor- en zaagwerkzaamheden tot complete bodemsaneringen, asbestverwijdering en de daarbij behorende evaluatie- en vrijgaverapporten. De werkzaamheden worden door deskundige, gecertificeerde medewerkers en een professioneel machinepark aangepakt en uitgevoerd.

 

Binnen onze organisatie hebben wij een Calamiteitenafdeling. Deze afdeling verzorgt assistentie bij milieuschade, brandschade, instortingsgevaar en hulp bij bedrijfsongevallen.

Buiten de sloopwerkzaamheden hebben wij tevens medewerkers die aanvullende bouwwerkzaamheden kunnen uitvoeren, zoals het plaatsen van stofschotten, maken van betonwerkzaamheden, uitwisselen van kozijnen, etc. Ook overige werkzaamheden voeren wij uit, zoals straat- en rioleringswerkzaamheden.

 

Wij zijn actief in verschillende branches. In met name de retailwereld en productiebedrijven zijn wij gespecialiseerd en zeer ervaren. Flexibiliteit en meedenken met de klant is zeer belangrijk.

Onze opdrachtgevers bestaan voornamelijk uit: winkelketens, fabrieken, voedingsmiddellenindustrie, scholen, universiteiten, projectontwikkelaars, gemeenten, aannemers, diverse grote ondernemingen, architectenburo's, financiële instellingen en Justitie. Ook particulieren klanten helpen wij bij het realiseren van hun projecten.

 
Postbus 50
1160 AB Zwanenburg
Tel: toon nummer
Email: info@vlzs.nl
Vacatures van VLZS (0)
Er zijn geen resultaten gevonden.