a b c d e f g h i j k l m n o p q r s t u v w x y z 1 2 4 

Remar Bouw b.v.

Remar Bouw is een modern bouwbedrijf. Wij werken zowel voor particuliere als zakelijke opdrachtgevers. Persoonlijke service, vakmanschap en betrouwbaarheid zijn de fundamenten waarop wij bouwen. Wij vinden het belangrijk dat we u vanaf ontwerp tot en met realisatie en nazorg van dienst kunnen zijn.  Zowel voor grote als kleine projecten. Maatwerk, flexibiliteit en snel schakelen staan hierbij centraal.

Wij gaan steeds voor degelijk werk en de beste kwaliteit, tegen een scherpe prijs. Onze mensen zijn vakmensen die staan voor hun werk. Wij hebben vrijwel alle disciplines in huis, waardoor we de meeste werkzaamheden in eigen beheer kunnen uitvoeren. Constructiewerkzaamheden, stucwerk, loodgieterswerk, installatiewerk en schilderwerk vormen een greep uit de disciplines die wij in huis hebben. Daarnaast werken wij met zorgvuldig geselecteerde partners en beschikken we over een stevig netwerk van architecten en constructeurs.

Wij kunnen ontwerpen van uw architect of binnenhuisarchitect uitvoeren, maar kunnen ook zelf ontwerpen voor u maken en uitvoeren. Heeft u bijzondere wensen? We denken met u mee en  adviseren u graag over de mogelijkheden. Hierbij kunnen wij putten uit de kennis en ervaring die we hebben opgedaan bij tal van projecten.

 
Tingietersweg 32
2031 ES Haarlem
Tel: toon nummer
Email: mklumpes@remarbouw.nl
http://www.remarbouw.nl/
Vacatures van Remar Bouw b.v. (0)
Er zijn geen resultaten gevonden.