a b c d e f g h i j k l m n o p q r s t u v w x y z 1 2 4 

Simonse Afbouw B.V.

NoordEinde 32-34
3341 LW H.I.Ambacht
Tel: toon nummer
Fax: 078-6811449
Email: info@simonseafbouw.nl

Simonse Afbouw B.V is in mei 2006 opgericht door de heren Arnold en Henk Simonse en is gevestigd in Hendrik Ido Ambacht. Inmiddels is Simonse Afbouw B.V. met 30 vaste medewerkers en zzp'ers uitgegroeid tot een specialist op het gebied van systeemplafonds en systeemwanden, betimmeringen en verbouwingen voor klein- en grootschalige bouwwerken.

We werken voornamelijk voor aannemers, particulieren, zorginstellingen, ziekenhuizen en onderwijsinstellingen. Waarin we in elk van deze sectoren een hoge mate van kennis hebben opgedaan.

Als partner in het bouwproces worden wij veelal betrokken vanaf een vroeg stadium, zodat kosten bespaard kunnen worden. Onze leveranciers leveren innovatieve producten van hoge kwaliteit af, zodat onze klanten profiteren van duurzame en hoogwaardige afwerking tegen aantrekkelijke prijzen.

In samenwerking met zusterbedrijf NvS Schilder & Behangwerken B.V. staan wij bekend als partners die totaal oplossingen aanbieden aan haar klanten en zal gezamenlijk worden getracht een zo economisch mogelijk project te realiseren.

Vacatures van Simonse Afbouw B.V. (0)
Er zijn geen resultaten gevonden.