a b c d e f g h i j k l m n o p q r s t u v w x y z 1 2 4 

Vrije Universiteit Brussel

Welkom aan de Vrije Universiteit Brussel

Als enige volwaardige Vlaamse universiteit in Brussel hebben wij u heel wat te bieden. Het is onbegonnen werk om dat hieronder allemaal op te sommen maar ik ben ervan overtuigd dat u op onze website voldoende aanknopingspunten vindt om de Vrije Universiteit Brussel in al haar facetten te ontdekken.

Zo kan u kennismaken met ons uitgebreid onderwijsaanbod, ons kwalitatief hoogstaand onderzoek en de vele diensten die dagelijks de handen uit de mouwen steken voor onze studenten. De Vrije Universiteit Brussel neemt vandaag, met ruim 9000 studenten en ruim 2400 personeelsleden een vooraanstaande plaats in Brussel, Vlaanderen en de wereld in. Onze sociale en maatschappelijke impact in de regio wordt nog versterkt door het UZ Brussel - het enige Nederlandstalige ziekenhuis in Brussel - waaraan ruim 2700 personeelsleden verbonden zijn.

De Vrije Universiteit Brussel verstevigt haar positie in Brussel en de wereld verder door bewust en consequent taal en ideologische tegenstellingen te overstijgen zodat zij een stuwende kracht kan zijn voor de creatie van een Brussels kennis- en wetenschapscentrum. Dat is ook de reden waarom de Vrije Universiteit Brussel en de Erasmushogeschool Brussel sinds 2003 verenigd zijn in de Universitaire Associatie Brussel. Met dezelfde overtuiging halen we ook de banden met onze zusteruniversiteit ULB en met de universiteiten van de Europese hoofdsteden (UNICA) steeds nauwer aan.

Ik dank u alvast voor uw belangstelling voor de Vrije Universiteit Brussel en hoop dat de Vrije Universiteit Brussel in elk opzicht voor u een permanent trefpunt voor onderwijs, onderzoek of dienstverlening in Brussel kan worden.

Prof. Paul De KnopĀ 
Rector

 
Email: elke.ceuppens@vub.ac.be
Vacatures van Vrije Universiteit Brussel (0)
Er zijn geen resultaten gevonden.