a b c d e f g h i j k l m n o p q r s t u v w x y z 1 2 4 

TMC Bouwkunde

TMC Bouwkunde, een businesscel van het beursgenoteerde TMC Group NV, is een landelijk opererend bureau met specialisten die actief zijn binnen diverse nichemarkten in de Bouw. Onze specialisten adviseren bij (eenmalige) projecten, capaciteitsknelpunten en complexe kennisvraagstukken op operationeel, tactisch en strategisch niveau.

De kracht achter TMC Bouwkunde is ons, inmiddels succesvol bewezen, onderscheidende businessmodel. Dit zogeheten werkondernemerschapsmodel, is gebaseerd op het principe “delen is vermenigvuldigen” en het ondernemerschap.

Bouwkunde is een vakgebied in ontwikkeling. Alleen al daarom vragen de specialismen een adequate, deskundige bezetting. Door de inzet van onze bouwkundig adviseurs en vakspecialisten krijgen onze opdrachtgevers optimale ondersteuning en begeleiding bij elk project, in iedere fase. Hierdoor leveren onze hoogwaardige specialisten een belangrijke bijdrage aan het succes van onze opdrachtgevers. Dit betekent dat wij een positieve impuls geven aan de gewenste innovatiekracht en (onderscheidende) concurrentiepositie, groei, flexibiliteit, continuïteit en kennisontwikkeling in de bezetting van projecten bij onze opdrachtgevers.

 
Herculesplein 44
3584 AA Utrecht
Tel: toon nummer
Email: bouwkunde@tmc.nl
www.tmc-bouwkunde.nl
Vacatures van TMC Bouwkunde (0)
Er zijn geen resultaten gevonden.