a b c d e f g h i j k l m n o p q r s t u v w x y z 1 2 4 

Steigers Bouw Advies BV

Wie zijn wij?

Huisvesting vormt één van de belangrijkste voorwaarden om optimaal te kunnen ondernemen. Het daadwerkelijk realiseren ervan is echter geen sinecure. Bouwen is een ingewikkeld proces dat veel tijd, geld en energie kost. Hierbij heeft u niet alleen te maken met gecompliceerde wet- en regelgeving en vergunningenprocedures, maar ook met adviseurs en aannemers, het vaststellen van budgetten, het maken van planningen, etcetera. Tijdens dit proces loopt u ook nog eens flinke financiële risico’s. Bovendien blijft het lastig om sturing te geven aan en grip te houden op het gehele bouwproces.

Steigers Bouw Advies is een bouwmanagementbureau dat in opdracht van derden, met name de zorgsector, het gehele bouwtraject begeleidt en ondersteunt. Steigers Bouw Advies is als geen ander thuis in het organiseren en structureren van bouw- en huisvestingsprojecten. Van het programma van eisen, het voorlopig ontwerp, het definitief ontwerp, de bouwvoorbereiding, de bouwuitvoering tot en met de oplevering. Daarbij richten we ons op een breed scala projecten, zoals projectontwikkeling , nieuwbouw, verbouw en renovatie. Wij zijn een professionele en ervaren bouwpartner die u alle zorgen rond de bouw uit handen neemt, zodat u zich kunt blijven concentreren op uw eigenlijke werk. Wij bewaken uw planning, uw budget en de kwaliteit, waardoor u zich verzekerd weet van het beste eindresultaat. Wij zijn uw aanspreekpunt tijdens het gehele bouwproces.

Missie

Uw belang staat bij ons altijd voorop. Behalve veel kennis, kunde en ervaring, bieden we onze opdrachtgevers dan ook een grote betrokkenheid bij hun huisvestingsvraagstuk. Een opdracht begint bij ons daarom altijd met goed luisteren en veel vragen. Op die manier komen we erachter wat u wilt. Bovendien zijn we erg slagvaardig, waardoor we snel en efficiënt kunnen inspelen op uw vragen. Belangrijk is ook dat we onafhankelijk zijn en volkomen transparant werken, waardoor u zich verzekerd bent van de beste prijs/kwaliteit verhouding.

 
Prins Mauritslaan 6
2582 LR Den Haag
Tel: toon nummer
Fax: 070- 33 82 920
Email: info@steigersbouwadvies.nl
www.steigersbouwadvies.nl
Vacatures van Steigers Bouw Advies BV (0)
Er zijn geen resultaten gevonden.