a b c d e f g h i j k l m n o p q r s t u v w x y z 1 2 4 

Haldu Groep

Wie is Haldu Groep

Haldu Groep is de bemiddelaar van vaklieden in de bouw, techniek en automotive. Zowel vakkrachten als opdrachtgevers waarderen Haldu Groep om de kwaliteit die wij bieden, onze betrouwbaarheid, persoonlijke betrokkenheid én de professionaliteit van onze dienstverlening. Onze focus ligt op samenwerking voor de lange termijn op basis van een stabiele en ter zake kundige personeelsbezetting.

Op zoek naar professionals

Jaarlijks zijn gemiddeld tussen de 200 en 300 collega’s dagelijks aan het werk ergens op een project in Nederland. Daarom zijn wij altijd op zoek naar professionals die staan voor kwaliteit en persoonlijke betrokkenheid.

Ben jij zo’n vakman of vakvrouw op wie onze klant en wij elke dag weer kunnen rekenen? Dan hebben wij voor jou snel een afwisselende en uitdagende baan gevonden bij onze gerenommeerde opdrachtgevers in de bouw- en technieksector of automobielbranche door heel Nederland.

Afhankelijk van je eisen, wensen en inzetbaarheid in jouw sector word je een passend contract aangeboden. Of je nu tijdelijk voor ons gaat werken of voor de lange duur, kies voor werken via Haldu Groep. Waarom? Lees de onderstaande 10 redenen en beslis om voor ons aan de slag te gaan. Want Haldu Groep is er voor personeel en dus voor jou.

Gaat dit allemaal te snel voor je of ben je op dit moment nog aan het werk, neem dan nu eerst de tijd om op deze site de referenties te lezen van een aantal medewerkers die al lange tijd voor Haldu Gro

 
Hulsbroek 30
6562 JH Groesbeek
Tel: toon nummer
Email: cv@haldugroep.nl
http://www.haldugroep.nl