a b c d e f g h i j k l m n o p q r s t u v w x y z 1 2 4 

Bureau Vakwerk

“Opleiden is maatwerk, daarom verdient elk bedrijf zijn eigen academie.”

 

Bureau Vakwerk is gespecialiseerd in het opleiden en werven en selecteren van technische vakmensen.

 

De komende jaren worden er grote tekorten aan goed geschoold personeel (mbo/hbo) verwacht. Met name in de techniek. Belangrijke externe factoren die de arbeidstekorten veroorzaken zijn de ontgroening en vergrijzing van onze samenleving. Bovendien hebben traditionele opleidingen een te lage uitstroom en sluiten zij onvoldoende aan bij de praktijk van het bedrijfsleven.

 

Bureau Vakwerk heeft de overtuiging dat deze marktsituatie vraagt om een nieuwe manier van werven en selecteren van personeel. Wij zien in het incompany opleiden van toekomstige werknemers de structurele oplossing voor bedrijven om hun tekort aan technische vakmensen op te vangen. Daarom combineert Bureau Vakwerk leren en werken tot een complete interne bedrijfsopleiding op elk gewenst mbo- of hbo-niveau inclusief een op maat gemaakt coachtraject passend bij de vraag van het bedrijf.

 

Met onze unieke aanpak op basis van selectie en maatwerk, biedt Bureau Vakwerk elk bedrijf een eigen academie op maat. En dichten we de kloof tussen school en de praktijk. Bureau Vakwerk levert vakmensen af die volledig ingewerkt en gevormd naar de wensen en behoeften van de opdrachtgever snel inzetbaar en rendabel zijn. Met een hoge succesgarantie voor onze opdrachtgevers als resultaat.

 

Naast opleiden houden wij ons ook bezig met individuele bemiddelingen van technische professionals die al een opleiding en ervaring hebben.

 

Branches: bouw, civiele techniek, werktuigbouwkunde, elektrotechniek, ict

 
Da Costastraat 7 hs
1053 XZ Amsterdam
Tel: toon nummer
Email: info@bureauvakwerk.nl
http://www.bureauvakwerk.nl