a b c d e f g h i j k l m n o p q r s t u v w x y z 1 2 4 

InterIN

Heliconweg 52
8914 AT Leeuwarden
Tel: toon nummer
Email: info@interin.nl
http://www.interin.nl

 

InterIN bemiddelt starters, professionals, managers en freelancers (ZZP-ers) vanaf de schoolbanken tot aan de laatste stap in hun carrière.

Starters
De eerste stap in je carrière is belangrijk voor het verloop van je verdere carriere. InterIN adviseert over jouw mogelijkheden en laat je gebruik maken van een zeer uitgebreid relatienetwerk.

Professionals
De volgende stappen in je loopbaan zijn minstens zo belangrijk als de eerste stap. Waar sta ik nu en waar wil ik uiteindelijk naar toe. InterIN helpt je bij het maken van de juiste keuzes en laat je gebruik maken van een zeer uitgebreid relatienetwerk.

Managers
Het vinden van de juiste managementbaan is geen gemakkelijke opgave. Welke organisatiecultuur past bij me, welke verantwoordelijkheden zoek ik en wat zijn de doorgroeimogelijkheden. Laat je adviseren door InterIN.

Freelancers (ZZP-ers)
Als freelancer (zzp-er) ben je het liefst met je vak bezig. Netwerken en vinden van een uitdagende volgende klus is een lastige, maar uiterst noodzakelijke bijkomstigheid. Laat InterIN daarom jouw volgende opdracht vinden.